martes, 15 de febrero de 2011

Jano presentarase como candidato polo PSOE

Isto é o que vos podemos confirmar.
Agora é moi tarde así que será mañá cando ampliemos a noticia.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

A ver se vos poñedes de acordo: un día sí, outro non. Isto parece pouco serio. Se non se sabe é mellor estar calados. ¡¡Cántas tonterías, falsedades e calumnias se dixeron do PSOe de Teo e de Jano Leis neste tempo!!

TEENSE dijo...

RUMORES, RUMORES, RUMORES...
O PSOE COTIZA CADA DÍA MÁIS ALTO PORQUE O BNG DECEPCIONOU A MOITA XENTE E O CANDIDATO DO PP TAMPOUCO RECOLLE MOITAS SIMPATÍAS.
PERO O QUE TAMÉN É CERTO É QUE O PRINCIPAL ATRACTIVO DO PSOE É JANO LEIS. MOITA XENTE, INCLUSO DA DEREITA ARMANDISTA E PARAJOÍSTA RECOÑECEN A SUA VALÍA E A SUA HONRADEZ E EMPEZAN A VELO COMO A MELLOR ALTERNATIVA FRENTE AO BNG. OS QUE SE DEDICARON A CALUMNIALO NESTE TEMPO SOLO CONSEGUIRON REFORZAR A SUA FIGURA.
INSISTO: RUMORES, RUMORES, RUMORES...
¿E QUÉ PASARÍA SE JANO LEIS NON SE PRESENTASE? POIS, MAL PARA O PSOE E MAL PARA TODOS (E BEN PARA O BNG)

Anónimo dijo...

ESTÁ CLARO QUE EL RUXE,RUXE COMIENZA DE NUEVO.
LA VERDAD NO SE NADA DE SI SE PRESENTA O NO EL SR. LEIS,PERO SI LO HACE ES UN SERIO CANDIDATO A LA ALCALDIA TEENSE,SIN IR MÁS LEJOS,EN ESTE ÚLTIMO DESCUBRIMIENTO PÚBLICO DE LA DICTATORIAL GOBERNABILIDAD DEL CONCELLO TEENSE POR PARTE DEL ALCALDABLE TEENSE DEL BNG LO HA REFORZADO Y MUCHO (RECORDEMOS QUE LO LLEVABAN ´GRITANDO`EN TODA LA LEGISLATURA QUE YA ACABA),APARTE DE LAS MUCHAS FALSEDADES QUE SE HAN DICHO SOBRE ÉL Y EL PSOE TEENSE ( POR ENVIDIA,DESPRECIO,...) LO QUE DEMUESTRA QUE DE QUIEN VIENEN A QUIEN SE LE ATIENDEN,DE LOS PRESUPUESTOS FICTICIOS DEL ANTERIOR EJERCICIO Y LOS DE ESTE QUE NO QUIERE NI LLEVAR A PLENO SINÓ PROLOGARLOS CON EL CAOS QUE SERIA PARA TEO Y SUS VECIN@S,EL PXOM (QUE MUCHA GENTE NO SE OLVIDA),...
EN DEFINITIVA,LAS MENTIRAS Y ENGAÑOS TIENEN LAS PIENAS MUY CORTITAS Y EN TEO NO ES PARA MENOS.
ES SOLO MI OPINIÓN.........AZOTADOR DE LA MENTIRA.

Anónimo dijo...

xa está claro que o enemigo a batir é Jano Leis

BOLSEIRO dijo...

Pimpinela Escarlata ataca de novo como xa esperabamos. esa é a sua maneira "profesional" de exercere unha noble profesión.
Jano, por si tiñas dudas: antes tamén, pero agora ainda máis e con máis forza. vese que te temen. Adiante.

Anónimo dijo...

sabese algo da lista do psoe? a parte de que o 1 sea jano leis

Anónimo dijo...

Jano Mola e eso que non son socialista